Shopping

Bezorgen
Verzending
De levertijd binnen Nederland bedraagt maximaal drie werkdagen en wordt verzorgd door Post.nl (tenzij anders vermeld op de productpagina). Een bestelling wordt altijd bevestigd met een e-mail. Pakketten worden met optimale zorg verpakt en de inhoud wordt voorzien van beschermend materiaal. U ontvangt na het bestellen een Track & Trace-code waarmee u de zending kunt volgen.
Afhalen is ook een optie. Dat kan bij Madmix in Maarssen. Voor het maken van een afhaalafspraak stuurt u een e-mail naar info@madmix.nl of belt u ons. U kunt deze optie tijdens het afrekenen kenbaar maken. Bij afhalen worden de bezorgkosten uiteraard niet doorberekend.
Verzendkosten
Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en samenstelling van het aankoopproduct en worden bij het afrekenen zichtbaar.
Verzendkosten voor een pakket bedragen € 6,95 (bij maximaal 30 kg). Wij berekenen geen verzendkosten bij een aankoop van minimaal € 75,- en te bezorgen in Nederland. Dit geldt voor alle producten die online verkocht worden (tenzij anders vermeld op de productpagina). Bovengenoemde prijzen zijn enkel van toepassing bij leveringen in Nederland en België. Voor leveringen naar overige landen kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.
Madmix.nl account

Als u bij Madmix.nl een bestelling plaatst kunt u direct een account aanmaken. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven met uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Afrekenen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Er kan betaald worden met IDEAL, Paypal of creditcard (Visa, Mastercard of American Express). Betaling geschiedt in een beveiligde omgeving.

Bestellingen & Retourneren

Retourneren

Producten die online aangeschaft zijn, kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Graag contact opnemen via ons telefoonnummer (+31 (0) 6 5705 9513) of e-mail (orders@madmix.nl). Vermeld hierbij het bestelnummer. Het product dient onbeschadigd en voorzien van de originele verpakking teruggestuurd met gebruik van de retoursticker. De verzendkosten zijn helaas voor uw rekening. Nadat het pakket in goede staat is ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 30 dagen vergoed.

Moet ik een account hebben om te kunnen bestellen?

Ook zonder een account is het mogelijk een bestelling te plaatsen.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Ga naar de ‘bestelling volgen’ pagina (onderin het scherm).

 

 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.