overons_pict

Over ons

Madmix is een online galerie met een unieke collectie en samengesteld met een uitgesproken visie: wij geloven in een duurzame mix van nieuwe en oude originele ontwerpen, kunst en woonaccessoires. Sinds 2022 hebben wij onze diensten uitgebreid met interieurstyling. Lees hier meer over op deze pagina.

 

Onze galerie is ontstaan vanuit een levenslange passie voor mooie en bijzondere items. Veel tijd en energie staken we in de zoektocht naar unieke objecten die soms van dichtbij en soms van ver kwamen. Met onze vondsten kreeg ons interieur meer persoonlijkheid en hoorden we regelmatig de vraag: ‘waar heb je dat gevonden? en ook ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’. Een persoonlijk interieur heeft iets onverwachts verrassends nodig, vinden wij. Dat kan al door een apart handgemaakte sculptuur, een abstract kunstwerk of een paar over the top antieke vazen. Juist met het toepassen van verschillende ‘lagen’ maak je een interieur spannend en uniek. Mix naar hartelust om contrast en evenwicht aan te brengen. Combineer verschillende stijlen zoals mannelijk/vrouwelijk, traditioneel/oud, rustiek/sierlijk etcetera. Maar altijd met het doel om een samenhang tussen de elementen te maken, in sfeer én in emotie. Bij Madmix kun je terecht voor een originele collectie van kunst, lampen en unieke, handgemaakte woonaccessoires. Met de schoonheid en vakmanschap van ‘toen en nu’.

Kijk niet te veel naar wat anderen doen, verzamel unieke stukken en kies voor contrasten. Kortom: volg je eigen weg. Dat is ons motto.

 

Madmix doorkruist het land en gaat vóór alles ‘over de grens’! Zo zoeken we constant naar unieke (interieur)objecten, meubilair, verlichting en kunst(zinnige) objecten zoals schilderijen en sculpturen die mooi, uniek en soms een beetje ‘Mad’ zijn! 

Samenwerken

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle kunstenaars en ambachtslieden uit Nederland of daarbuiten in de volgende disciplines: schilderijen, grafiek, fotografie, sculpturen en keramiek. Bel of e-mail ons, stuur je portfolio en we nemen contact met je op.

If you are an artisan working in the Netherlands or abroad at the highest level of quality and craftsmanship, you can contact us by e-mail or phone and we will contact you as soon as possible.

Verkoop & Aankoop

Heb je een uniek object dat je graag van de hand wilt doen of wil je ruimte maken in jouw collectie? Wij kunnen je helpen om een object zo goed mogelijk te taxeren en/of te verkopen en nemen de verkoop volledig uit handen. Wij informeren graag wat de mogelijkheden zijn.

Als het product interessant is zullen wij in sommige gevallen een bod uitbrengen op het object. Dan kunt je het object rechtstreeks aan ons verkopen. In andere gevallen kunnen wij de verkoop volledig uit handen nemen. Wij doen zelf onderzoek om samen met jou een richtprijs te bepalen waarvoor je jouw object wilt verkopen. Deze bieden wij vervolgens aan op de daarvoor de meest geschikte platform(s) om zo de kans op een geslaagde verkoop te vergroten. Wij zijn geïnteresseerd in kunst, verzamelbare objecten, antiek en design.

Advies & Bemiddeling

Vermijdt verkeerde aankopen en teleurstelling; want wij gaan voor jou op pad! Dankzij een uitgebreid netwerk van fabrikanten, kunstenaars, winkels en antiquairs vinden wij snel waar jij naar op zoek bent. Maar misschien weet je niet zo goed wat een bepaalde plek in huis nodig heeft? Daarvoor kun je ons ook benaderen. Zo bespaar je jezelf een lange zoektocht naar een exclusief object, meubel, verlichting of accessoire om je interieur de juiste twist te geven. 

Stuur ons een e-mail en vertel wat je zoekt of wat je stylingvraag is.

Interieurstyling

Ben jij op zoek naar hulp voor de inrichting en/of aanschaf van meubels of woonaccessoires voor je huis? Madmix kan je daarmee helpen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we over onze werkwijze. Onze diensten bestaan onder andere uit:

 • een compleet interieuradvies voor grote en kleine opdrachten;
 • een kleur- en materialen moodboard;
 • een lichtplan;
 • een meubelplattegrond in 2- en 3D;
 • advies voor aanschaf van kunst, meubels en accessoires inclusief een prijslijst;
 • zoekopdracht voor aanschaf van design en kunst.

Omdat iedere klant én opdracht anders is en wij maatwerk leveren, werken we niet met zogenaamde pakketten.

Contact

Telefoon: +31 (0) 6 387 56 377

E-mail: info@madmix.nl

Maarssen, Nederland
Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur.

Stuur een e-mail of bel om een afspraak te maken.

Wie zijn wij

 • IMG_0649

  Madelon

  Eigenaar & Oprichter

Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.